De Kromme Boom

People making People feel better

Agenda

Eetfestijn 24 Februari 2024

Bekijk details en inschrijving

Kerstwensen

Onze kerstwensen voor 2024

Bekijk kerstwensen

Facebook

Wil je meer te weten komen over de kromme boom? Volg ons dan zeker op facebook.

Volg ons op facebook

Peter

,,Massa's hulpverleners heb ik versleten. Ze stopten me alleen maar vol medicijnen. Hoewel ik hier meteen mijn talenten kon ontwikkelen ben ik na zes maand toch weggegaan. Het duurt lang voor je iemand toelaat in je beerput te kijken.'' Peter keerde na een poos weer naar De Kromme Boom. ,,Hier ben je een mens, geen nummer. Je stapt niet in een standaardprogramma, je krijgt er een op maat en ze geven je alle tijd om op je plooi te komen.''

Elke

“Ze bieden jongeren een tweede kans, en dat verdient iedereen. ‘Weinig mensen weten wat wij allemaal doen: de woongemeenschap, de ateliers, de sociale werkplaats, de boerderij, de bloemenwinkel.’ ‘Spring eens binnen, of kom gewoon met ons mee-eten.’ Vroegen ze aan mij. Het werd een gezellige avond, en nog een en nog een. Ik leerde de jongens beter kennen, en zij mij. De no-nonsensaanpak, het familiegevoel, het werk, de kleine maar duidelijke stapjes in de goede richting: De Kromme Boom is een project dat zich moeilijk laat vangen in één slogan. Ze hebben mijn hart gestolen.”

VINCI

De Kromme Boom


"De Kromme Boom is een eigenzinnig psychopedagogisch zorgproject dat uniek is op vele manieren."
Het staat open voor mensen in een echte noodsituatie die door de mazen van het welvaartsnet glippen en niet meer kunnen functioneren in de maatschappij, of slechts aan de rand ervan. Deze groep mensen wordt niet of nauwelijks bereikt door andere initiatieven of zij kunnen niet aarden binnen de reeds aanwezige voorzieningen van het zorgsysteem. Vaak hebben zij al een voorgeschiedenis van psychiatrie, instellingen, gevangenis of andere therapieën achter de rug.

Privacy Policy

Made by Kenneth Buyck @ DeKrommeBoom

© Copyright 2019 De Kromme Boom - All rights reserved.